Innovationsguru med världsnyheter  – tillbaka på Elmia Subcontractor

Innovationsguru med världsnyheter – tillbaka på Elmia Subcontractor

Press releases   •   Oct 14, 2014 07:37 CEST

En 3D-printer som kan skriva ut två material samtidigt, bioplast av krabbskal och printning i 4D. Innovationsgurun Dr. Sascha Peters är tillbaka med nya materialinnovationer – handplockat för den svenska tillverkningsindustrin.

Världens största inom 3D-printning till Elmia Subcontractor

Världens största inom 3D-printning till Elmia Subcontractor

Press releases   •   Jun 26, 2014 11:54 CEST

Terry Wohlers, världens främsta auktoritet inom 3D-printning och additiv tillverkning, kommer till Elmia Subcontractor i november. – Det satsas stort på additiv tillverkning över hela världen. De företag som vill behålla sin konkurrenskraft måste använda tekniken. Men det är viktigt att förstå både dess styrkor och begränsningar för att använda den på rätt sätt, säger Wohlers.

Renata Chlumska inviger Subcontractor InnoDex

Press releases   •   Nov 04, 2013 13:02 CET

Äventyraren Renata Chlumska invigningstalar på Elmia Subcontractors nya kunskaps- och innovationsarena Subcontractor InnoDex*. Bland annat kommer hon att berätta om planeringen inför sitt livs äventyr – en resa ut i rymden.

En samlad industri med fokus på affärer

En samlad industri med fokus på affärer

Press releases   •   Nov 11, 2016 15:03 CET

Sveriges största industrievent, Elmia Subcontractor, har återigen stärkt sin position som den främsta marknadsplatsen. Med nya affärer och viktiga diskussioner. – Vi lyfter industrins centrala frågor just idag, visar på morgondagens tekniska möjligheter och förstår kraften i ett handslag vid affär, säger Karla Eklund, mässansvarig Elmia Subcontractor.

Pitch it! – extra skjuts till företag med exportidéer

Press releases   •   Oct 28, 2016 09:54 CEST

Torsdagen den 10 november står exporten i fokus på Elmia Subcontractor. Föreläsningar, intervjuer och samtal fullmatade med tips och information inför en lönsam framtid på internationella marknader. Och årets nyhet – en chans att pitcha sig till halva exportpengen!

Ny scen för Skandinaviens möbel- och inredningsleverantörer

Press releases   •   Oct 06, 2016 09:16 CEST

Sveriges största industrievent Elmia Subcontractor ger möbel- och inredningsbranschen en egen arena – Interior Competence & Components, ICC. Detta för att synliggöra branschens leverantörer för en bredare marknad och skapa möjlighet för korsbefruktning och utveckling.

Positiva toner hos jubilerande underleverantörer

Positiva toner hos jubilerande underleverantörer

Press releases   •   Nov 13, 2015 15:34 CET

​I 40 år har Elmia Subcontractor stått värd som marknadsplats, belyst trender och skapat värden för tillverkningsindustrin. Framtidstrender och positiva toner för tillverkningsindustrin genom nya affärer stod också i centrum på årets mässa.

Värdig vinnare fyller 40 år

Värdig vinnare fyller 40 år

Press releases   •   Jun 12, 2015 13:28 CEST

I 40 år har Elmia Subcontractor stått värd som marknadsplats för den tillverkande industrin. Fyra decennier av teknisk utveckling, ovärderliga kontakter, diskussioner och kunskapsutbyten som generar affärer för åtskilliga miljarder. Ett vinnande koncept för hela tillverkningsindustrin.

Högtryck och positiva tongångar inom tillverkningsindustrin

Högtryck och positiva tongångar inom tillverkningsindustrin

Press releases   •   Nov 17, 2017 15:41 CET

Tillverkningsindustrin är brännhet och står inför teknikskiften som kommer förändra hela samhället. Det blev tydligt när Elmia Subcontractor, Sveriges största industrievent, återigen stärkte sin position som den främsta marknadsplatsen för nya affärer och arena för industrins framtidsfrågor.

Pressinbjudan: Elmia Subcontractor Tillverkningsindustrins främsta arena.

Press releases   •   Nov 01, 2018 08:06 CET

Kommande megatrender. Snabb utveckling av nya, disruptiva tekniker. En världsmarknad i förändring. Elmia Subcontractor duckar inte inför det faktum att det inte längre är ”business as usual”. Möt industrin, hör diskussionerna, hitta de smartaste lösningarna, på Sveriges största industrievent.

Cern letar svenska leverantörer med spetskompetens

Cern letar svenska leverantörer med spetskompetens

Press releases   •   Nov 01, 2018 14:28 CET

Världens största partikelfysiklaboratorium Cern kommer till Elmia Subcontractor. Ja, inte själva laboratoriet i sig utan fyra inköpare med siktet inställt på svenska leverantörer med spetskompetens. Cern medverkar både i scenprogrammet och i matchmakingen.

Elmia Subcontractor mobiliserar för framtiden

Elmia Subcontractor mobiliserar för framtiden

Press releases   •   Nov 06, 2018 08:57 CET

Kommande megatrender. Snabb utveckling av nya, disruptiva tekniker. En världsmarknad i förändring. Elmia Subcontractor duckar inte inför det faktum att det inte längre är ”business as usual”. Sveriges största industrievent tar ett helhetsgrepp om såväl dagsläget och framtiden, på inspirationsarenor, i scenprogram, i matchmaking och med en fyra mässhallar stor leverantörsutställning.

Industrin i förändring. Riktning framåt.

Industrin i förändring. Riktning framåt.

Press releases   •   Nov 20, 2018 10:45 CET

I en värld i stor förändring hittar industrin nya vägar genom innovation och starka samarbeten. Som Sveriges största industrievent har Elmia Subcontractor i år, mer än någonsin, stått värd för nyskapande idéer, banbrytande kontakter och en framtidsoffensiv debatt.

Nya mässdatum klara för VA-mässan

Nya mässdatum klara för VA-mässan

Press releases   •   Apr 23, 2020 11:00 CEST

Det är nu klart med nya mässdatum för VA-mässan. Den 27 – 29 april 2021 träffas VA-branschen på Elmia i Jönköping.

Nominit höjer nivån för kallformade ämnen

Nominit höjer nivån för kallformade ämnen

News   •   Sep 29, 2016 09:13 CEST

Avancerade detaljer med hög kvalitet. Det blir resultatet när Nominit vidareförädlar kallformade ämnen i en robotcell. På Elmia Subcontractor visar det småländska företaget hur tillverkningsmetoden används för en komponent till Volvos flaggskepp XC90.

Conpipes tillverkningsmetod sparar tid – och pengar

Conpipes tillverkningsmetod sparar tid – och pengar

News   •   Sep 29, 2016 09:19 CEST

Nya regler för avgasrening ställer högre krav på isolerade fordonsrör. Men tillverkningen tar tid och kostar pengar. Det har Conpipe ändrat på tack vare en ny teknik som kommer att visas på Elmia Subcontractor. – Det innebär en kostnadsrationalisering av processen som är betydande, säger Thomas Johansson, vd för det småländska företaget