Följ Elmia AB

Nyheter från SKF under lyckosamma dagar

Nyhet   •   Nov 16, 2017 15:41 CET

Jörgen Wingårdh och Johan Fritzon visar nya ställdonet CAHB 22 i SKF:s monter.

SKF lanserar en rad nyheter på den svenska marknaden under Elmia Subcontractor 2017. Fokus ligger på effektiv rotation och ökad driftsäkerhet.

Det elektromagnetiska ställdonet CASM 100, vinkelkontaktkullager i Explorer-prestanda, den senaste generationen elektriskt isolerade lager samt det kompakta och kraftfulla ställdonet CAHB 22. Det är nyheterna som SKF presenterar i sin monter på Elmia Subcontractor.

CAHB 22 är en kompakt ersättning till hydraulcylindrar för maskiner i tuffa miljöer, exempelvis jordbruks- och anläggningsutrustning. Ställdonet klarar ett ton i dynamisk belastning och två ton i statiskt belastning.

– Fördelen med donet är den kompakta lösningen med mycket kraft i ett litet inbyggnadsmått. Framför allt ger den bra motstånd i tuffa miljöer, säger Jörgen Wingårdh, Key Account Manager på SKF.

Elmia Subcontractor är en viktig affärsplats för SKF och dagarna har varit fyllda med givande kundmöten.

– Elmia Subcontractor har varit enormt lyckad för oss i år med över 200 förbokade besök i montern, vilket är riktigt bra, säger Johan Fritzon, Key Account Manager på SKF.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.