Följ Elmia AB

Porsche får plats i Morelos nya lyxmodell

Nyhet   •   Sep 08, 2017 10:24 CEST

Morelo lanserar såväl större som mindre modeller. I lyxhusbilen Empire Liner 118 går det numera in en Porsche 911.
– Den drar till sig blickarna, säger säljaren Robin Falkenhem.

Stora, lyxiga husbilar är synonymt med Morelo. I år ökar de på storleken ytterligare genom Empire Liner 118, som bland annat har ett garage för fordon med längd upp till 4,4 meter.
– Vi har märkt av ett intresse av att kunna ha större bilar med sig. Förvånansvärt många som är intresserad av Empire Liner åker också sportbil och har en Porsche 911. I övrigt är 118-modellen i stort sett samma bil som den något mindre varianten som lanserades i fjol, säger Robin Falkenhem.

Men Morelo har inte bara mött efterfrågan på större husbilar. I modellprogrammet som visas upp på Elmia Husvagn Husbil finns också den mindre Empire 90 L.
– Vi har ett större spann i år. De mindre är byggda på daily-chassin som är något tystare än det lastbilschassi som Empire Liner är byggd på, säger Robin Falkenhem.

Elmia Husvagn Husbil är det stora eventet för Morelo under året.
– Det är oerhört viktigt för oss att visa upp oss, säger Robin Falkenhem, som också har fått se en försäljningsökning på mässan de senaste åren.

– För varje affär vi gör här skänker vi 1 000 kronor till Rädda Barnen. Något vi har gjort i ett par år, och nu börjar vi närma oss 500 000 kronor totalt, säger Robin Falkenhem.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.