Följ Elmia AB

Rekordförsäljning för Pilote

Nyhet   •   Sep 08, 2017 11:18 CEST

Pilotes nya husbilssortiment lockar mässbesökarna. Första dagen blev det rekordförsäljning i montern.
– Det har börjat strålande, säger Michael Danielsson, agent för Pilote i Skandinavien.

I montern finns bland annat årets stora nyhet – premiumhusbilen Le Voyageur Signature. En husbil som är framtagen för att möta den ökade efterfrågan på större bakhjulsdrivna husbilar. Le Voyageur Signature kommer i två storlekar, 8 och 8,5 meter.

– Den har riktigt snygg design och är vårt största dragplåster i år. Det märks att den är intressant, vi har redan offererat ett antal, säger Michael Danielsson.

Pilote har också märkt av att allt fler svenskar lockas av att köpa mindre husbilar. På Elmia Husvagn Husbil visar de därför upp sitt van-sortiment.

– Det har ökat ordentligt i Europa de senaste åren, och det märker vi av även i Sverige. Det handlar mycket om smidigheten, säger Michael Danielsson, som även vill lyfta fram den helt nya golvkonstruktionen i Pacific-serien, som innehåller 16 halvintegrerade husbilar.

Pilote satsar stort på mässan och det har märkts under de första två dagarna.

– Första dagen hade vi rekordförsäljning och det har börjat lika bra idag. Det känns bra, för mässan är en värdemätare för hela den kommande säsongen, säger Michael Danielsson.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.