Följ Elmia AB

Stark utveckling för italienskt mekanikföretag

Nyhet   •   Nov 16, 2017 13:05 CET

Italienska Ma. Bo. är sedan fem år tillbaka en återkommande utställare på Elmia Subcontractor. Här syns säljchefen Pierluigi Casadei i montern under årets mässa.

Trägen vinner. Italienska Ma. Bo. ställer i år ut på Elmia för femte gången och säljchefen Pierluigi Casadei har sett en stark utveckling.

– Det blir bättre och bättre för varje år, säger han.

Ma. Bo. har sin tillhörighet i Norditalienska staden Correggio, men 20 procent av omsättningen finns i Sverige. Därför är det ingen tillfällighet att mekanikföretaget kommer till Elmia Subcontractor.

– Det är så klart en stor marknad för oss, med kunder som Husqvarna, Alfa Laval och Sandvik. Elmia Subcontractor är en bra mässa att ställa ut på för att träffa nya kunder och så får vi se om nya marknader öppnar sig, säger Pierluigi Casadei.

Och det har visat sig att mässdeltagandet lönar sig i längden.

– Vi vill växa och det hjälper Elmia Subcontractor till med. Besökarna har ökat och vårt deltagande blir bättre och bättre för varje år som går, säger han.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.