Följ Elmia AB

Superhjältar gav SSAB en supermässa

Nyhet   •   Nov 17, 2017 12:12 CET

Lasse Bengtsson från SSAB vid projektet EcoUpgraded, som är en del av företagets satsning på hållbara lösningar.

Stålets superhjältar. Det har varit ett fokus för SSAB under årets Elmia Subcontractor. Mässdeltagandet har också varit riktigt lyckat med närmare 400 leads de tre första dagarna.

Under Elmia Subcontractor marknadsför SSAB elva av sina varumärken som stålets superhjältar för att förklara egenskaperna med respektive material.

– Vi har haft väldigt många bra besökare och inför sista dagen hade vi närmare 400 leads, vilket möter våra högt ställda mål. Monterns placering, utseende och medarbetarnas engagerade arbete har gett oss ett väldigt bra resultat på vårt mässdeltagande, säger Lasse Bengtsson, marknadsansvarig för Sverige, Norge och Danmark hos SSAB Europe.

Förutom att marknadsföra de egna varumärkena har SSAB även haft hållbarhet som fokus under Elmia Subcontractor. Tillsammans med Vattenfall och LKAB har SSAB bland annat startat projektet Hybrit för att ta fram en världsunik vätgasprocess. Målsättningen med hållbarhetsarbetet är en fossilfri stålindustri 2045.

– Det låter som ett jätteprojekt, men vi väljer att hela tiden investera i hållbara alternativ, säger Lasse Bengtsson.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.