Följ Elmia AB

​Biljetterna släppta till årets hästfest!

Pressmeddelande   •   Jun 16, 2016 15:50 CEST

Nu är biljetterna släppta till Elmia Scandinavian Horse Show 26-30 oktober på Elmia i Jönköping. Under fem dagar samlas svensk hästelit för tävlingar, clinics, unghästauktion och mässa.

Tävlingarna kommer att hållas i två hallar med en tävlingsbana, framridningsbana och mässmontrar i båda, en hall företrädesvis för dressyr och en för hoppning.

Inträdesbiljetten gäller för tillgång till båda hallarna, förutom till läktarna och tillhörande tävlingsbanor, som bara är öppna för alla under dagtid på onsdagen. Därefter behövs läktarbiljett för tillträde.

Läktarbiljetterna gäller för en hel dag under lördag och söndag. Separata biljetter säljs till Volkswagen Grand Prix, unghästauktionen och clinics.

Biljetterna till Volkswagen Grand Prix och auktionsbiljetterna är nu släppta, och även biljetterna till Agrias halvdagsseminarier om hältor och smittor med några av Sveriges främsta forskare inom området. Varje seminariedel avslutas med en paneldiskussion med forskare och några av Sveriges främsta ryttare.

Här hittar du biljetterna till Elmia Scandinavian Horse Show:

http://tickets.elmia.se/horseshow/articles

För mer information om Elmia AB kontakta:

Maria Lindsäth, mässansvarig, Elmia AB, tel: 036-15 22 28

http://www.elmia.se

Elmia Scandinavian Horse Show 2016 

Fyra toppnamn inom internationell hästsport arrangerar i år ett nytt superevenemang för svensk ridsport på Elmia i Jönköping. Tunga samarbetspartners har knutits till projektet och evenemanget innefattar bland annat stora nationella tävlingar i hoppning och dressyr, auktioner, shower och mässa.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.