Följ Elmia AB

Elmässa installeras i Jönköping

Pressmeddelande   •   Okt 13, 2015 12:29 CEST

Nästa år arrangeras Elmässan i Jönköping, en mässa för alla som arbetar med el, tele, belysning och installation. Mässan arrangeras på Elmia av Easyfairs den 21-22 september.

Elmässan är Nordens största renodlade mässa inom elinstallation och en viktig plattform för alla som arbetar i el- och telebranschen.

Easyfairs har arrangerat Elmässan i Stockholm och Malmö sedan 2004, och eftersom mässan hela tiden slagit nya rekord för både utställare och besökare är det nu dags att expandera till fler orter. På branschens begäran kommer Elmässan att arrangeras vartannat år även i Jönköping och i Umeå. Jönköping blir först ut med start 2016 med placering på Elmia, och i Umeå startar Elmässan 2017, med placering på Nolia.

– Det känns fantastiskt kul att vi nu kan ”exportera” vår succémässa ut i landet och verkligen bli HELA Sveriges elmässa, säger Jennie Heidenfors, projektchef för Easyfairs Elmässor.

– Vi ser mycket positivt på att Elmässan kommer hit. Jönköping är en perfekt plats för en mässa som vänder sig till el- och telebranschen, säger Stefan Carlsson, affärsansvarig, Elmia AB.

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.