Följ Elmia AB

​Gina Tricot gör specialkollektion för funktionärer

Pressmeddelande   •   Maj 26, 2016 12:01 CEST

Alla funktionärer på Elmia Scandinavian Horse Show kommer att synas lite extra på tävlingarna i Jönköping 26-30 oktober. Modeföretaget Gina Tricot har tagit fram en specialkollektion för dem i eventets färger. Dessutom kommer besökare kunna köpa höstens Gina Tricot Equestrian Collection under evenemanget.

— Vi är glada över att vara en av samarbetspartnerna till Elmia Scandinavian Horse Show och har tagit fram en crew kollektion i evenemangets färger som alla funktionärer kommer att bära. Att besökarna dessutom får chansen att kunna köpa vår Equestrian Collection på plats tycker vi är extra roligt säger Anna Appelqvist, design- och inköpschef på Gina Tricot.

Gina Tricot är en av Elmia Scandinavian Horse Shows samarbetspartners och kommer i september att släppa en unik ridsportsinfluerad kollektion online. Kollektionen går under namnet Gina Tricot Equestrian Collection och kommer även att säljas under eventet. Den har en lyxig retro- och sportkänsla med ett färgspel i blått och gråmelange, samt inslag av vinrött. Som tidigare år innehåller kollektionen en blandning av traditionella ridplagg och modeplagg.

— Vi kommer att ha cirka 250 funktionärer som är aktiva i olika delar på Elmia Scandinavian Horse Show. Tillsammans jobbar vi i ett härligt team och blir väl synliga med Gina Tricots fina crew kollektion, säger Lisen Bratt Fredricson, en av arrangörerna bakom det nya stora hästevenemanget i Jönköping, som får premiär i höst.

Även besökare på Elmia Scandinavian Horse Show kommer att kunna njuta av Gina Tricots Equestrian Collection. Delar av kollektionen kommer finnas att köpa under evenemanget.

________________________________________________________________________________

För mer information om Gina Tricot kontakta:

Sara Johansson, tel: 0709- 69 63 62 e-post: sara.j@ginatricotgrandprix.com

http://ginatricot.com

För mer information om Elmia Scandinavian Horse Show kontakta:

Lisen Bratt Fredricson, tel: 070-620 77 04

Jan Olof Wannius, tel: 070- 783 83 03

Sylve Söderstrand, tel: 073-511 41 11

http://www.elmia.se/scandinavian-horse-show/

För mer information om Elmia AB kontakta:

Maria Lindsäth, mässansvarig, Elmia AB, tel: 036-15 22 28

http://www.elmia.se

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.