Följ Elmia AB

Internationellt ledarskapsstipendium till medarbetare på Elmia

Pressmeddelande   •   Apr 29, 2020 10:55 CEST

Erika Karlsson, projektledare på Elmia, har fått det internationella stipendiet UFI's 2020 Next Generation Leadership Grant. Foto: Elmia AB.

Erika Karlsson, projektledare på Elmia i Jönköping, är en av fem mottagare av stipendiet UFI’s 2020 Next Generation Leadership Grant. UFI är den globala organisationen för mässarrangörer, och det är första gången någon i Norden får detta stipendium.

Erika Karlsson arbetar som projektledare inom IT och verksamhetsutveckling och leder projekt för att driva den digitala transformationen på Elmia framåt.

– Det är en ära att ha vunnit och jag ser med spänning fram emot denna utmaning. Jag hoppas få möjlighet att utveckla mitt nätverk och ta del av lösningar som andra aktörer runt om i världen har implementerat som kan vara intressanta även för oss på Elmia, säger Erika Karlsson.

Utvalda av expertjury

UFI:s NGL Grant har delats ut i fem år och stipendiaterna väljs noga ut av en expertjury inom utställningsindustrin. Varje år utser juryn fem unga ledare inom den globala utställningsindustrin, som i sina ansökningar och inom sina respektive ansvarsområden har påvisat arbete mot förändring och innovation. Erika Karlsson blev en av dessa. Årets fyra övriga stipendiaterna kommer från Mexico, Tyskland, England och Singapore.

Inom ramen för stipendiet ska vinnarna arbeta med ett case som de presenterar på UFI Global Congress i Oman i november 2020. De kommer även få en mentor att arbeta med under hela stipendietiden för att utveckla sin yrkesroll och främja sin karriär inom utställningsindustrin.

– Vi gratulerar Erika till vinsten, detta är en fantastisk möjlighet både för henne och för Elmia säger Lotta Frenssen, VD Elmia AB.

För mer information kontakta:

Lotta Frenssen, VD Elmia AB
Telefon: +46 36 15 20 00
E-post: lotta.frenssen@elmia.se

Erika Karlsson, Projektledare, Elmia AB

Telefon: +46 36 15 20 07, E-post: erika.karlsson@elmia.se

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.