Följ Elmia AB

Mer plats för smarta lösningar

Pressmeddelande   •   Mar 18, 2016 09:06 CET

Ett nytt inslag tar plats på Elmia Lastbil och får extra uppmärksamhet på årets mässa. Evenemanget Smarta Lösningar ger utrymme för smarta innovationer som är något utöver det vanliga med fokus på själva lösningarna.

— Det är i de nya smarta lösningarna som framtiden ligger. I Sverige drivs innovationer ofta av teknikkunniga brukare och möjliggörs av prestigelös kommunikation mellan påbyggare och chassitillverkare. Det vi behöver bli bättre på är att marknadsföra den ökade kundnyttan, säger Alf Pettersson, ordförande i Lastfordonsgruppen.

Det nya evenemanget Smarta Lösningar på Elmia Lastbil den 24-27 augusti ger nu flera utställare möjlighet och ett ypperligt tillfälle att visa upp framtidens smarta lösningar inom branschen.

Presentation av processen

Alla företag med en smart lösning relaterat till branschen kan delta i evenemanget. Kravet är att det ska vara svensk mässpremiär på Elmia Lastbil 2016.

Företagen bjuds också in för att presentera processen bakom hur deras lösning har tagits fram, vilka problem den löser och vilka som har varit inblandade för att ta fram lösningen.

— Vi har hela tiden ett öra mot asfalten för att snappa upp vad som är intressant för mässans utveckling och branschen i sin helhet. Vi ser att innovativa lösningar attraherar våra utställare och besökare. Genom att öppna upp för fler innovatörer med både hårda och mjuka lösningar når vi fler målgrupper och skapar ett extra stort värde i att delta på Elmia Lastbil, säger Annika Brandin, mässansvarig för Elmia Lastbil.

För mer information om Elmia Lastbil kontakta Annika Brandin, mässanavarig, tel: 036-15 20 05, annika.brandin@elmia.se, eller Fredrik Jarl, kommunikationsansvarig, tel: 036-15 21 35, fredrik.jarl@elmia.se

Läs mer om Elmia Lastbil här: http://www.elmia.se/lastbil/Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.