Följ Elmia AB

Påminnelse - Välkommen till hela världens skogsmässa den 7-10 juni

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2017 10:10 CEST

Elmia Wood är sedan många år den världsledande skogsmässan. Hit kommer beslutsfattare från hela världen för att uppleva den senaste tekniken i praktiken. Denna gång blir mässan större och bredare än tidigare.

Tre nya områden möter besökarna. Störst blir “Load & Transport” där temat är skogsbilvägar, logistik och virkeshantering. Här görs kraftfulla satsningar av namnkunniga utställare som till exempel MAN, Liebherr, Volvo och Tatra.

Skogens beslutsfattare har högkvalitativ kunskap att hämta i seminariesatsningen i det så kallade ”Event Tent”. Bland hittills planerade seminarier finns invasiva arter, precisionsskogsbruk, skonsam drivning, fjärranalys och tekniksprång i framtidens skogsbruk. Dessutom arrangerar tyska KWF dagliga diskussionsforum för den tyskspråkiga publiken.


ACKREDITERING OCH BOENDE
För att underlätta för dig som fackpressjournalist under Elmia Wood 2017 erbjuder vi kostnadsfri busstransfer till och från mässområdet (rutter och tider på webben), entré till mässan samt tillgång till ett välutrustat presscenter med internet och tillgång till lunch och kaffe. Om du behöver hjälp att hitta boende, vänligen ange detta i ackrediteringsformuläret så hjälper vi dig.

HÅLL DIG UPPDATERAD
Vi kommer fram till mässan att hålla alla våra kanaler uppdaterade med senaste nytt. Följ oss för att inte missa något.

Pressmeddelanden och nyheterVi distribuerar pressmeddelanden och nyheter till media via portalen Mynewsdesk. Det innebär att du får ett mail från hello@mynewsdesk.com. För att inte missa några pressmeddelanden, se till att du inte har blockerat den här avsändaren i ditt e-postprogram.

#elmiawood
Vi finns på Facebook, Instagram och Youtube. Följ oss gärna!

Instagram: instagram.com/elmiawood
Facebook: facebook.com/elmiawood
Youtube: youtube.com/elmiawoodtube

Webbsidan www.elmiawood.com är en hub för all information som handlar om mässan.

Här finns bl.a. ett nyhetsflöde som informerar om stort och smått inför mässan.

Du hittar dagsprogram med alla aktiviteter under mässan, vår Mässkatalog där du kan se alla våra utställare i bokstavsordning, eller söka via produktkategori, och naturligtvis en karta över mässområdet.

Fram till mässan så har även våra utställare möjlighet att lägga upp sina nyheter på vår webb. Var uppmärksam på att sidan för de olika språken kan skilja sig så titta gärna på respektive sida genom att välja språk längst upp till höger på sidan.

Pressbilder
Pressbilder hittar du både i anslutning till varje nyhet, men även via vårt bibliotek på Flickr.

Våra bilder och texter får användas fritt i redaktionella sammanhang, ange Elmia som källa.

Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss:

Sara Åberg, kommunikatör, tel: +46 36 15 20 49, sara.aberg@elmia.se eller
Jakob Hirsmark, mässansvarig, tel: +46 36 15 22 14, jakob.hirsmark@elmia.se

Varmt välkommen till Elmia Wood 7-10 juni!

Elmia Woodteamet

Elmia Wood 7-10 juni
Elmia Wood är världens ledande skogsmässa och arrangeras vart fjärde år utomhus i skogarna söder om Jönköping. Förra Elmia Wood (2013) hade över 500 utställare, 50 000 besökare från hela världen och bevakades av den internationella branschpressen. 7-10 juni 2017 samlas den globala skogsnäringen återigen.

www.elmiawood.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.