Följ Elmia AB

Pressinbjudan: Premiär för den nordiska borrbranschens nya mötesplats!

Pressmeddelande   •   Apr 29, 2015 09:18 CEST

Den 6–7 maj är det premiär för den nordiska borrbranschens nya mötesplats, Elmia NordDrill, på Elmia i Jönköping. Mässan innehåller en utomhusdel för maskindemonstrationer och en utställningsdel inomhus. Det kommer också att arrangeras seminarier och andra forum för idéer och diskussioner. Sammantaget blir Elmia NordDrill ett ”torg” av möten, människor, nyheter, kunskap och affärer med en gemensam nämnare; borrbranschen i Norden.

Välkommen till vår presslunch onsdagen den 6 maj kl. 12.00 i Brasserie Bravo på Elmia. 
Vi möts upp i informationen, Entré Nord och går tillsammans till lunchen där företrädare från Svenska Borrentreprenörernas Branschorganisation, Johan Barth, och Michael Klasson från Avanti finns på plats.

För fullständigt program och anmälan besök www.elmia.se/norddrill. Sista datum för anmälan till presslunchen är måndag 4 maj.

För mer information kontakta
Stefan Carlsson, mässansvarig, tel: +46 (0)36 15 21 33, stefan.carlsson@elmia.se

Välkommen!

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.