Följ Elmia AB

Pressinbjudan: Välkommen till årets campingfest!

Pressmeddelande   •   Aug 24, 2017 14:25 CEST

Den 6 – 10 september är det dags igen för camparnas nyårsafton – säsongens final och årets höjdpunkt för alla campare. Elmia Husvagn Husbil samlar varje år över 36 000 besökare till fem dagar av nyheter, aktiviteter och härligt umgänge. Välkommen till mässan och till vår presskonferens onsdagen den 6 september.

Campingintresset bara växer, och det gör Elmia Husvagn Husbil också. Succén med en extra mässdag fortsätter – vi bjuder på fem dagar fulla av härliga aktiviteter, som till exempel Elmia Grill, Husbilsskola och italiensk afton.

Även i år är mässan fullbokad och i stort sett hela utbudet på den svenska marknaden finns att se på plats, nya modeller och utrustning, Elmia Husvagn Husbil är för många startskottet för nästa säsong, och även en viktig värdemätare på branschen för de flesta aktörer.

På presskonferensen onsdagen den 6 september kl. 11.00 redovisas årets prognos om hur branschen ser på framtiden och de utvecklingar som skett de senaste åren.

Välkommen till Elmia i Jönköping!

Ackreditera dig till mässan och anmäl dig till presslunchen på www.elmia.se/husvagn/For-press/Pressackreditering/ senast den 31 augusti.

Pressaktiviteter onsdagen den 6 september:

Kl 11.00 Presskonferens, Elmias presscenter, Lobby Nord

Ca kl.12.00 Presslunch (direkt efter presskonferensen)

För mer information kontakta:

Stefan Carlsson, projektledare, stefan.carlsson@elmia.se, tel: 036-15 21 33

Marielle Tivelius Axfors, kommunikationsansvarig, marielle.tivelius@elmia.se, tel: 036- 15 21 43

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.