Följ Elmia AB

Profilmässa på Elmia i augusti

Pressmeddelande   •   Jun 09, 2016 09:09 CEST

Trading Gifts Sweden AB och Vinga of Sweden arrangerar en present- och profilmässa för hela branschen på Elmia i Jönköping. Den 17-18 augusti är det dags för den nya mässan Nordic Profile Fair.

— Som leverantörer arbetar vi med två kollektioner per år och vi kände att det behövs en mässa för oss i augusti där vi kan träffa våra kunder och presentera höstens kollektion. Mässan ger en bra och snabb start på höstförsäljningen, som är viktigt både för oss som leverantörer och för våra återförsäljare, säger Daniel Falk på Vinga of Sweden.

Nordic Profile Fair är en fackmässa med fokus på nya produkter riktade till de som arbetar med profil- och marknadsföringsprodukter. Trading Gifts Sweden AB och Vinga of Sweden är arrangörer av mässan, och Elmia hjälper till med försäljningen och det praktiska kring mässan.

Redan fullbokat

Intresset för Nordic Profile Fair är mycket stort. Mässan är redan nu i början av juni fullbokad med de 60-tal utställare som arrangörerna har räknat med.

— Det är väldigt roligt. Det visar att det finns ett stort intresse från branschen för att ha denna mässan här i Jönköping för att samla present- och profilbranschen, säger Stefan Carlsson, affärsansvarig för Nordic Profile Fair för Elmia AB.

— Det märks att behovet är stort. Vi träffar ju mycket kunder i vardagen och många är väldigt positiva till mässan, så vi ser fram mot två givande och intressanta dagar, säger Daniel Falk.

_________________________________________________________________________________________

För mer information om Nordic Profile Fair kontakta Daniel Falk, Vinga of Sweden, tel: 033-20 29 32, mail daniel@vinga.com, eller Stefan Carlsson, affärsansvarig för Nordic Profile Fair, Elmia AB, tel: 036-15 21 33, mail: stefan.carlsson@elmia.se.

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.