Följ Elmia AB

VA-mässan flyttas till 2021

Pressmeddelande   •   Apr 16, 2020 13:00 CEST

VA-mässan 2018. Foto: Elmia AB (Anna Hållams).

Beslutet att flytta fram VA-mässan till 2021 har fattats i dialog med branschorganisationer och utställare. Arbetet med att hitta nytt datum för mässan pågår och kommer att meddelas snarast möjligt.

- Elmia arbetar med fullt fokus på att hantera både nuläget och de förväntade effekterna av Covid-19 pandemin. Vi befinner oss i en fortsatt mycket svåranalyserad situation. Möten, mässor och event flyttas fram runt om i världen. Kalenderåret 2021 ser ut att bli ett mycket intensivt år för mötesbranschen, säger Lotta Frenssen, VD Elmia AB.

Senaste månaden har mässteamet haft fullt fokus på att skapa optimala förutsättningar för mässans utställare, samarbetspartners och besökare.

- Vi planerar nu för ett digert mässprogram fullt av nätverkande, erfarenhetsutbyten och innovationer. Mässan fungerar som katalysator för en ökad utbytestakt av VA-ledningsnäten runt om i landet vilket är mycket viktigt säger Lotta Frenssen, VD Elmia AB.

För mer information, kontakta:

Lotta Frenssen, VD Elmia AB +46 36 15 20 00

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.