Följ Elmia AB

Välkommen till Elmia Wood den 7-10 juni - hela världens skogsmässa

Pressmeddelande   •   Mar 15, 2017 11:50 CET

Elmia Wood är sedan många år den världsledande skogsmässan. Hit kommer beslutsfattare från hela världen för att uppleva den senaste tekniken i praktiken. Denna gång blir mässan större och bredare än tidigare. Arbetet pågår för fullt med att anlägga nya vägar och områden i skogarna söder om Jönköping. Välkommen att ackreditera dig och boka boende!

Tre nya områden möter besökarna. Störst blir “Load & Transport” där temat är skogsbilvägar, logistik och virkeshantering. Här görs kraftfulla satsningar av namnkunniga utställare som till exempel MAN, Liebherr, Volvo och Tatra.

Skogens beslutsfattare har högkvalitativ kunskap att hämta i seminariesatsningen i det så kallade ”Event Tent”. Bland hittills planerade seminarier finns invasiva arter, precisionsskogsbruk, skonsam drivning, fjärranalys och tekniksprång i framtidens skogsbruk. Dessutom arrangerar tyska KWF dagliga diskussionsforum för den tyskspråkiga publiken.

Läs mer om Elmia Wood i den bifogade presstexten och på www.elmiawood.com.

ACKREDITERING OCH BOENDE

För att underlätta för dig som journalist eller bloggare under Elmia Wood 2017 erbjuder vi kostnadsfri busstransfer till och från mässområdet (rutter och tider på webben), entré till mässan samt tillgång till ett välutrustat presscenter med internet och tillgång till lunch och kaffe. Om du behöver hjälp att hitta boende, vänligen ange detta i ackrediteringsformuläret så hjälper vi dig med bokningen. Det finns ett begränsat antal förbokade rum i Jönköping. Dessa fördelas genom först-till-kvarn-principen och då behöver vi din ackreditering senast den 24 mars. Senaste datum för förackreditering är sedan den 29 maj och boende förmedlas efter tillgång.

Varmt välkommen till Elmia Wood 7-10 juni!

Elmia Woodteamet

För mer information

Jakob Hirsmark, mässansvarig, tel: +46 36 15 22 14, jakob.hirsmark@elmia.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.