Följ Elmia AB

Vätternrundan väljer Studio Elmia

Pressmeddelande   •   Jun 11, 2020 11:48 CEST

Vätternrundan är ett av många event som våren 2020 tvingats flytta fram eller ställa in. Nytänkande har resulterat i ett flertal alternativa lösningar. Fredag den 12 juni anordnas som en del i cykelveckan en digital variant av årets Vätternrundan, via Studio Elmia.

Fredagen den 12 juni klockan 19.30 går starten för den digitala Vätternrundan på Studio Elmia i Jönköping. På plats i studion och runt om i världen finns ett antal cyklister som genomför loppet via plattformen Zwift.

Valet av lokal för inspelning av den digitala Vätternrundan föll på Elmia på grund av en kombination av viktiga faktorer. Elmias lättillgängliga geografiska läge, den höga tekniska nivån i Studio Elmia samt att Elmiaområdet är en klassisk depå under vanliga Vätternrundan.

– Studio Elmia utgör en perfekt plattform som VR studio och för livestreaming av loppet. Elmia har flexibla lokaler, modern teknisk utrustning samt kompetenta och erfarna medarbetare, vilket gör att vi känner oss trygga i att arrangera vår första digitala Vätternrunda från Elmia, säger Oskar Sundblad, Försäljnings och Marknadschef, Vätternrundan.

– Elmia har sedan länge styrt mot allt mer fygitala möten, det vill säga mässor och event där det fysiska kompletteras med kontinuerligt utvecklade digitala möjligheter. I kölvattnet av Corona-pandemin ser vi att det fygitala perspektivet accelererats i högt tempo, säger Lotta Frenssen, VD Elmia AB.

Den digitala Vätternrundan streamas via Vätternrundans hemsida. https://vatternrundan.se/sv/

För ytterligare information vänligen kontakta:

-Klas Brandt Affärsområdeschef Livsstil & Event, Elmia AB tel. 070 5949457

-Oskar Sundblad, Försäljnings och Marknadschef, Vätternrundan tel. 070 3601456

-Lotta Frenssen, VD Elmia AB tel. 072 0038 699         

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.