Följ Elmia AB

Pressmeddelanden Visa alla 7 träffar

Förlängt avtal för Nordens största mötesplats för campare

Förlängt avtal för Nordens största mötesplats för campare

Pressmeddelanden   •   Feb 23, 2016 10:24 CET

​Elmia och Husvagnsbranschens Riksförbund, HRF, har tecknat ett fyraårigt avtal om att arrangera mässan Elmia Husvagn Husbil. Det innebär att Nordens största mässa för det mobila livet fortsätter att inta Jönköping i början av september fram till minst 2019.

Rekordsnabb campingbokning

Rekordsnabb campingbokning

Pressmeddelanden   •   Feb 18, 2016 09:18 CET

​Det tog bara strax under fyra minuter så var alla biljetter slut till det populäraste campingområdet på Elmia Husvagn Husbil. Bokningen gick varm hos Ticnet, som säljer biljetterna till campingen på Nordens största mässa för det mobila livet.

Populär mässa får extra dag

Populär mässa får extra dag

Pressmeddelanden   •   Feb 04, 2016 12:00 CET

Nordens största mässa för det mobila livet bjuder i år på en efterlängtad nyhet: Elmia Husvagn Husbil växer med en extra dag för alla besökare. Nu blir det hela fem dagar av nyheter, affärer och socialt umgänge i perfekt campingmiljö, på Elmia i Jönköping i september. Biljetterna släpps den 18 februari.

Bioenergibranschen nu global

Pressmeddelanden   •   Sep 18, 2009 12:50 CEST

- Bioenergibranschen är nu global, en bransch med erfarenheter, visioner och självförtroende som talar om en helt förnybar energiförsörjning för hela världen, säger Energimyndighetens generaldirektör Tomas Kåberger när Word Bioenergy - Clean Vehicles and Fuels konferensen idag avslutas på Stockholmsmässan i Stockholm.

Nyheter 1 träff

Bättre attityd och mer samarbete ger säkrare vägarbeten

Nyheter   •   Jan 28, 2019 12:01 CET

Varje år inträffar ett stort antal trafikolyckor vid vägarbeten. Mest farligt lever vägarbetarna, de som har sin arbetsplats ute i trafiken. SBSV, Sveriges Branschförening för Säkrare Vägarbetsplatser, ser med oro på situationen och att den tidigare positiva trafiksäkerhetsutvecklingen nu stagnerat. Arbetet med att i samverkan med Trafikverket vända trenden är en av deras huvudfrågor under På Väg.

Bilder 3 träffar

Välbesökt camping

Välbesökt camping

Varje år bor 10 000 campare på Nordens största mässa för det mobila livet, Elmia Husvagn Husbil i Jönköping. I år utökas mässan med en ex...

Licens Creative Commons erkännande
Fotograf/Källa Elmia AB
Ladda ner
Storlek

7,71 MB • 5184 x 3456 px

Heta nyheter på Elmia Husvagn Husbil

Heta nyheter på Elmia Hus...

Elmia Husvagn Husbil är både tradition för många och lite som camparnas nyårsafton. Traditionsenligt premiärvisas nästa års modeller på m...

Licens Creative Commons erkännande
Fotograf/Källa Elmia AB
Ladda ner
Storlek

5,57 MB • 5184 x 3456 px

Elmia Husvagn Husbil får extra dag

Elmia Husvagn Husbil får ...

Den populära campingmässan Elmia Husvagn Husbil i Jönköping utökas i år med en extra dag för alla besökare. Mässan kommer nu att pågå und...

Licens Creative Commons erkännande
Fotograf/Källa Elmia AB
Ladda ner
Storlek

6,94 MB • 5184 x 3456 px

Kontaktpersoner 1 träff

  • Ordförande
  • Husvagnsbranschens Riksförbund, HRF
  • 070-519 70 79
Tomas Haglund är ordförande för Husvagnsbranschens Riksförbund, HRF, som tillsammans med Elmia AB och Caravan Club of Sweden arrangerar Elmia Husvagn Husbil. FOTO: Alde.